Genius

A világ első gyűrűs egere

Ring Pointer

  • Modern gyűrűs stílusú érintőgombos vezérlő
  • Lézermutató funkció
  • Könnyű és felhasználóbarát design üzletembereknek, oktatóknak és informatikai felhasználóknak
  • Természetes gumírozott gyűrű a kényelmes használat érdekében

A világ első gyűrűs egere

A Genius bemutatja a következő generációs gyűrűs egeret, a Ring Pointert, amely üzleti, oktatási és informatikai célokra használható.  Az ergonomikus, könnyű kialakítás és a polírozott high-tech design szorosan illeszkedik az ujjra, és segítségével garantáltan kitűnhet a tömegből. 

Az érintőgombos technológiával teljeskörűen vezérelheti a PowerPoint diákat, a lejátszás (F5)/kilépés, az előző/következő oldal, az üres képernyő és a lézermutató funkciókat a prezentáció során.

A Ring Pointer egy élvonalbeli érintőtechnológiás innováció, amely a legvékonyabb Li-ion akkumulátort használja a környezet védelme és a prezentációk során történő egyszerű használat érdekében. Az alacsony akkutöltöttség intelligens kijelzője kék színnel világít, ha újratöltés szükséges. A Ring Pointer 2,4 GHz-es technológiával rendelkezik, amely megbízható teljesítményt garantál, és a lézermutató akár 10 méteres hatótávolságot biztosít.
A jobb irányítást biztosító új és kör alakú designnak, illetve az ezüst galvanizált felületnek köszönhetően garantált sikert arathat bármely prezentáción.


Part Number:

31220002100